Vårträning

april 23, 2013 Posted by Emma

Att prisa livet är någonting som de flesta vill göra, men som inte alltid är helt enkelt alla gånger. Ibland kan det vara svårt eftersom man inte ser skogen för alla träden. Det vill säga att man inte ser livets under på grund av små problem i vardagen.

Men nu när våren har kommit är det trots allt lättare att känna att tillvaron har mycket att ge. För några dagar sedan så bestämde jag mig mitt i våryran att beställa en klocka på nätet, en Neff digi watch och hittade en riktigt snygg sådan i en shopp på nätet. Eftersom de flesta nuförtiden har klockan i mobilen har det vanliga uret förlorat helt i betydelse för många. Kanske inte för den gamla generationen, men definitivt för de under 25 år.

Vad jag framförallt planerar att ägna våren åt är lite tuff träning. Det finns ju en träningskurs som man kan gå där man lär sig att träna som den amerikanska militären. En sådan har jag tänkt gå tillsammans med en vän och jag är säker på att det kommer att göra oss båda redo för beach 2013, att gå ned i vikt är nödvändigt för oss båda. Om inte det hjälper så vet jag inte vad vi ska ta oss till.

Boot camp

Boot camp

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *