Den bästa dieten!

maj 14, 2013 Posted by Emma

Nu ska jag säga som det är. Efter att våren kom till Svea rike så började jag gå ut och festa alldeles för mycket. Dels så åt jag mycket på restauranger och andra institutioner, och sedan hände det ofta att jag fortsatta med att dricka öl och drinkar. Och nu får jag betala priset med en liten kula på magen som jag bestämt mig för att avlägsna. Än så länge går det oväntat bra!

Jag har nämligen upptäckt en ny diet som jag använt mig av i ungefär två veckor och som jag är mycket nöjd med. Den har många fördelar jämfört med till exempel Atkinsdieten och flyvärdinnedieten. För det första så är den otroligt lätt att hålla och för det andra har den visat sig vara bra för kroppen, istället för att tära på den. Dieten läste jag först om på 5-2 dieten.com och innebär att man äter normalt fem dagar i veckan för att sedan fasta i två dagar. Under dessa två dagar av fasta får du äta fast föda men kaloriintaget ska inte överskrida ungefär 600 kalorier.

Efter att alltså ha testat denna diet i två veckor så har jag redan förlorat många kilo och mår dessutom toppen. Denna diet sätter nämligen igång hjärnan, som stimuleras av den lilla stress som hungern skapar!

Lovande diet!

Lovande diet!

Comments are closed.