Länge sen sist nu

maj 14, 2014 Posted by Emma

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade nu, blir så ibland (ja, ja, ett år är väldigt lång tid), men nu skall jag i alla fall skriva av mig lite. Det har varit vår väldigt länge i år, det är på sätt och vis skönt, då kan man sakta vänja sig vid att sommaren snart är på gång. Kungsträdgården har blommat och solen har både kommit och lämnat oss, men snart kommer sommaren och den varma sköna solen tillbaka!

Körsbärsträden blommar i Kungsan!

Visst är det vackert med krösbärsblommorna!?

Linkedin

Jag har inget konto på Linked in, det har dock många av mina vänner, t.ex.
Ebba
Carolin
Peter

Jag tror att Linkedin är ett bra verktyg för att knyta professionella kontakter, många använder det för att nå ut och sprida sitt budskap. Så, japp, snart ser ni mig på ett Linkedinkonto där ute i cyberrymden! :)

Vad ska ni göra i sommar?

Nå, vad skall ni hitta på i sommar? Några kul resor, äventyr eller något annat spännande på gång, skriv gärna en kommentar om vad ni tycker.

About Emma

Olen 36-vuotias nainen, äiti, vaimo ja yhteiskunnallinen vaikuttaja ja toisinajattelija. Olen opiskellut Humanistisessa yhteiskunnassa Lappeenrannassa. Erityisen kiinnostunut olen poliittisesta historiasta, jota opiskelin sivuaineenani. Olen aktiivijäsen SETA:ssa sekä Sateenkaariperheet Ry:ssä. Kiinnostuksen kohteitani ovat tasa-arvo ja maahanmuuttopolitiikka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *