Nu sitter sommardäcken på bilen

april 10, 2015 Posted by Emma

Det brukar talas om aprilväder. Snö, regn, sol och blåst alla fyra årstiderna i en och samma månad. Jag har bestämt att det är vår nu, jag får ändå inte köra med mina dubbdäck efter den 14 april. Jag gissar att jag inte är ensam att byta däck idag eller denna helg. Jag köpte faktiskt ett par nya sommardäck i år. Så tyst det är att köra med dem! det blev ett par Nokian Hakka Blue.
Nokian-Hakka-Blue
Det är så enkelt att välja däck nu sedan EU införde sin märking. på så vid går det att jämföra olika däck. Det är tre saker som är märkta våtgrepp, bränsleekonomi och ljud. Det finns ju många däck som är likvärdiga enlig märkningen men då är det bara att kika i tidningar. Däck är nämligen något som alla större tidningar testar. Sedan finns det ju såklart branschtidningar också. Nokian Hakka Blue blev bäst i test i Aftonbladets undersökning, därav valet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *