Nya fönster

september 16, 2015 Posted by Emma

Har ni tänkt på vad varje liten detalj spelar roll? Saker som du kanske inte tror ska spela någon större roll men som gör en enorm skillnad. En sak som jag är väldigt glad över är mina nya fönster. Kanske inte låter som ett stort steg för mänskligheten, men jag är inte beredd att hålla med om det. Jag är på bättre humör vilket gör mig ett en mer sympatisk människa. Det beror på att jag sover bättre om natten och upplever inte lika mycket stress.

Jag bor vid en ganska hårt trafikerad väg. Vit trafikbuller vänjer man sig ganska snabbt. Första tiden tänkte jag att jag omöjligt skulle kunna bo på detta ställe. Efter några månader så hörde jag inte längre trafiken. Fast trafikbuller stressar kroppen indirekt.

Typ gatan utanför mig!

Typ gatan utanför mig!

Så blev det dags att byta fönster. Läste på lite om olika fönster och insåg att ett så kallat tre-glas-fönster är det jag borde satsa på. De har nämligen en isolerande effekt. Rummet blir både varmare och tystare. Det lät ju bra i teorin. Fick uppmaningen; köp fönster online! Beställde hem dem och fick hjälp att montera in dem. När jag sedan blev ensam blev jag rädd. Riktigt rädd. Jag trodde jag blivit döv. Allt var så tyst. Fönstren gjorde verkligen stor skillnad. Jag undrar hur längre det kommer att dröja innan jag vant mig vid tystnaden??? Fick lov att sänka ljudet på min TV. Hur fönstret isolerar värme kan jag inte svara på ännu. Jag får helt enkelt vänta tills vintern.

2 Responses to Nya fönster

  1. Aron says:

    Hej! Vet du bad det var för.märke på fönstren? Vad fick du ge för installation?

    • Jag says:

      Jag köpte hem dem från Byggmax. De är riktigt bra. Tyvärr så minns jag inte vad installationen kostade. Fast kolla på deras hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *