Stor tacksamhet

oktober 15, 2015 Posted by Emma

När jag öppnar tidningarna inser jag verkligen att jag vunnit på livets lotteri. Jag bor i ett tryggt land och har ett väldigt fint hus. Det känns som hela världen är ett stort kaos för tillfället med miljontals människor på flykt som tvingats lämna sina hem.

Med detta i åtanke är jag otroligt glad och tacksam över mitt liv. Att det är tryggt. Min mormor som är gammal ska exempelvis få flytta till en seniorlägenhet. Hon bor i Malmö och jag vet inte om det fungerar på samma sätt i hela landet. Fast där är det toppen. Landgren säljer nyproducerade lägenheter till seniorer. Med seniorlägenhet menas att de är anpassade för äldre. Det finns exempelvis inga trösklar så det går att gå med rollator. Badrummen är ofta större så att det är lätt att vända sig osv. Det varierar såklart mellan olika boenden. De hjälper även till att ge en gratis husvärdering där hon bor nu.

Det finns liksom service i livets alla skeende och pålitlig sådan. Inga som luras eller narras. Det finns något rötägg såklart med 99,9% går att lita på. De är ofta folk som bara utger sig att vara från hemtjänsten.

Utomlands är de äldre ofta helt beroende av sina barn för att få en dräglig ålderdom. Jag hoppas att det kommer att finnas samma förutsättningar när jag är gammal.
hdhdh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *