Category: ‘dieter’

80-tals godis

maj 29, 2016 Posted by Emma

OMG, ni måste kolla in Partykungens godissortiment. Är ni födda på 70- eller 80-talet kommer ni älska massor av godisasorterna, och bli riktgt nostalgiska. Det är som en godisbutik i en tidskapsel. Här är några av mina favoriter när det gäller godis från 80-talet som tydligen fortfarande går att köpa.

Vem minns inte dessa sorter!
yur
Tomteklubbor brukade vi köpa på rasterna i skolan. Det fanns i lakrits också.
jiiiddd
De här mjuka puffarna finns i massor av olika smaker. Jag gillade de ljusrosa som var supersura.
djiiffff
Hur länge sedan var det du käkade Nickel?
ffff
Eller tuggade ett Jenka?
hhuddd
Av Dextro fick man MASSOR av energi. 80-talets Red Bull 😀
kyiyud
Minns ni Kamelonter? Det var riktiga luringar som först var sura och sedan salta.
Alltså jag skulle kunna lägga upp massor av bilder men nöjer mig med bara en till. Minns ni dessa godisar?
jifff
På bilden är det måsskitar med det fanns allt från ankmat till kloakslam.

För en äkta autentisk 80-tals känsla så har de även riktiga godispåsar! Ni vet, ”En sån-och en sån-hur mycket har jag handlat för nu påsar”
djid

Våromvårdnand

mars 14, 2016 Posted by Emma

Nu är verkligen våren här på allvar. Jag har haft en toppenbra helg. Dessutom har jag kompledigt idag så jag passar på att bli lite ompysslad. Inte bara jag för den delen utan även bilen. Jag lämnade in bilen till en bilverkstad i Bromma och sedan passade jag på att gå på spa här i närheten. Det är skönt att bli ompysslad och göra sig vårfin efter en lång och mörk vinter. Det var nog inte bara för mig som det var välbehövligt, min bil blev också som ny.
spy
Jag brukar försöka att gå på spa två gånger om året. Ofta blir det vår och höst. Jag uppskattar nästan alltid den på våren mest. Ut med det gamla och in med det nya gäller även med kroppen. Det känns nästan som en nystart. Jag känner mig otroligt mycket piggare och nu ska jag försöka att unvika äta så mycket socker. Dags att börja satsa på beach 2016. En fördel med att bli äldre är att jag inte längre behöver se ut som en fotomodell. Jag blir mer bekväm med mig själv. Fast givitvis har jag fokus på hälsan, jag vill må bra. För att jämföra mig och bilen så gäller samma saker regelbunden omvårdnad för att slippa rost i maskineriet. Att ta hand om sig själv ger längsta livslängd. Det gör jag bäst genom rätt kost, motion och att försöka undvika stress. En ledig måndag för spa och ta hand om mig själv är verkligen en lisa för själen. Jag hinner till och med att blogga. Nu ska jag fixa veckans mat. Ska ta med mig matlådor, det är lättare att äta rätt då. Som inspo brukar jag titta på Jennys matblogg. Hon brukar göra veckomatsedlar. Toppenbra för ibland är det svårt att hitta inspiration.

Den bästa dieten!

maj 14, 2013 Posted by Emma

Nu ska jag säga som det är. Efter att våren kom till Svea rike så började jag gå ut och festa alldeles för mycket. Dels så åt jag mycket på restauranger och andra institutioner, och sedan hände det ofta att jag fortsatta med att dricka öl och drinkar. Och nu får jag betala priset med en liten kula på magen som jag bestämt mig för att avlägsna. Än så länge går det oväntat bra!

Jag har nämligen upptäckt en ny diet som jag använt mig av i ungefär två veckor och som jag är mycket nöjd med. Den har många fördelar jämfört med till exempel Atkinsdieten och flyvärdinnedieten. För det första så är den otroligt lätt att hålla och för det andra har den visat sig vara bra för kroppen, istället för att tära på den. Dieten läste jag först om på 5-2 dieten.com och innebär att man äter normalt fem dagar i veckan för att sedan fasta i två dagar. Under dessa två dagar av fasta får du äta fast föda men kaloriintaget ska inte överskrida ungefär 600 kalorier.

Efter att alltså ha testat denna diet i två veckor så har jag redan förlorat många kilo och mår dessutom toppen. Denna diet sätter nämligen igång hjärnan, som stimuleras av den lilla stress som hungern skapar!

Lovande diet!

Lovande diet!