Category: ‘träning’

Våromvårdnand

mars 14, 2016 Posted by Emma

Nu är verkligen våren här på allvar. Jag har haft en toppenbra helg. Dessutom har jag kompledigt idag så jag passar på att bli lite ompysslad. Inte bara jag för den delen utan även bilen. Jag lämnade in bilen till en bilverkstad i Bromma och sedan passade jag på att gå på spa här i närheten. Det är skönt att bli ompysslad och göra sig vårfin efter en lång och mörk vinter. Det var nog inte bara för mig som det var välbehövligt, min bil blev också som ny.
spy
Jag brukar försöka att gå på spa två gånger om året. Ofta blir det vår och höst. Jag uppskattar nästan alltid den på våren mest. Ut med det gamla och in med det nya gäller även med kroppen. Det känns nästan som en nystart. Jag känner mig otroligt mycket piggare och nu ska jag försöka att unvika äta så mycket socker. Dags att börja satsa på beach 2016. En fördel med att bli äldre är att jag inte längre behöver se ut som en fotomodell. Jag blir mer bekväm med mig själv. Fast givitvis har jag fokus på hälsan, jag vill må bra. För att jämföra mig och bilen så gäller samma saker regelbunden omvårdnad för att slippa rost i maskineriet. Att ta hand om sig själv ger längsta livslängd. Det gör jag bäst genom rätt kost, motion och att försöka undvika stress. En ledig måndag för spa och ta hand om mig själv är verkligen en lisa för själen. Jag hinner till och med att blogga. Nu ska jag fixa veckans mat. Ska ta med mig matlådor, det är lättare att äta rätt då. Som inspo brukar jag titta på Jennys matblogg. Hon brukar göra veckomatsedlar. Toppenbra för ibland är det svårt att hitta inspiration.

Vilken månad – inte!

maj 5, 2013 Posted by Emma

Min vårträning fortsätter som vanligt och jag börjar verkligen se en viss skillnad. Min kropp börjar få lite muskler och många av mina vänner säger till och med att jag börjar se riktigt snyggt ut. Hur det är med den saken är svårt att avgöra själv, men visst börjar jag få lite mer definition.

Men min träning är egentligen det enda som varit riktigt positivt som pågått under den gånga månaden. Av någon anledning så lyckades jag nämligen göra av med alldeles för mycket pengar i april och hamnade därmed i en sits där jag var tvungen att ta ett smslån för att klara mig ur situationen. Mikrolån, som denna typ av lån också kallas är ett utmärkt sätt att få in snabba pengar på kontot om man har en räkning som snabbt behöver likvideras. Det enda som krävs är att man är en svensk medborgare som är över 20 år och inte har några betalningsanmärkningar. Men trots att dessa lån är bra är aldrig roligt att stå i skuld till någon.

Anledningen till att jag hamnade i denna knipa under den föregående månad var att jag blev alldeles till mig då vårdagjämningen kom och började gå ut och handla kläder samt träffa vänner. Att vara social och aktiv på detta sätt kostar en massa pengar. Så, ny blir det fiskpinnar och potatismos månaden ut!

Lånade pengar

Lånade pengar